آدرین نیلز

کاشت ناخن

گاهي بانوان به صورت ارثی ناخن های زيبايی ندارند و يا در زمان افزايش بلندی ناخن ها می شكنند . برای همين معمولا خانم ها اقدام به کاشت ناخن مي كنند. تا هم بتواند باعث استحکام ناخن ها شوند و با فرم دهی در کاشت ناخن موجب زیبایی ناخن هایشان شوند. از طرفی رسیدگی به ناخن های دست و پا یک مسئله روتین است و هر چند وقت یک بار نیاز دارد که  برای اینکه زیبایی و استحکام ناخن ها از دست نرود با مراجه به سالن های زیبایی و مراکز کاشت ناخن جهت ترمیم کاشت ناخن خود اقدام کنند. همین امر موجب شده که بازار کاشت ناخن و ترمیم ناخن داغ شود و بسیاری از افراد تصمیم به یادگیری این حرفه و کسب در آمد ازین راه کنند. بدین جهت در این مقاله به صورت گام به گام و اصولی به آموزش کاشت ناخن و مباحث مربوط  در حوزه کاشت ناخن پرداخته شده است.

 1 انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن به 5 صورت کلی انجام ميگيرد :

·        کاشت ناخن قالبی

·        کاشت ناخن پودری

·        کاشت ناخن ژله ای

·        کاشت ناخن با فرمر

اينكه كدام روش بهتر است متناسب با مهارت فردي كه کاشت را انجام مي دهد و نياز فرد استفاده كنند، متغير است.

يكي از مشكلات کاشت ناخن غير اصولي اين است كه در اصطلاح ناخن هوا مي گيرد و جمع شدن هوا زير ناخن يكي از مهمترين دلايل به وجود آمدن قارچ مي باشد.

1- کاشت قالب

در نوع کاشت قالبي كه نوع بی كيفيت و در عين حال آسوده ترين کاشت ناخن مي باشد بايد ناخن ها كمترين تماس را با آب داشته باشند. معمولا کاشت قالب به افرادي كه زمان كمتري براي رسيدگي به ناخن هايشان دارند توصيه مي شود. کاشت قالب به افرادي كه ناخن هاي بسيار پراكنده و متفاوت از هم دارند توصيه نمي شود. چون اين ناخن ها قالبي هستند و بايد تمام ناخن هاي دو دست يك شكل باشند

 2- کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن پودری نوع ديگری از کاشت ناخن مي باشد. در کاشت اوليه تيپ يا همان ناخن مصنوعی از زير ناخن با چسب ناخن چسبانده مي شود و تا اندازه دلخواه كوتاه مي شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را مي زنند.

بعد پودر کاشت كه همان مواد دندانپزشكی است روي ناخن زده و در امتداد قالب كار مي كند و بعد از آن سوهان برقی استفاده ميشود. کاشت ناخن پودری بسيار زمان بر است و در هر بار ترميم حدود يك ساعت و نيم زمان مي برد و هر انگشت به صورت مجزا نياز به سوهان كشي برقي دارد. اين کاشت به افرادي كه وقت و حوصله كافي ندارند توصيه نمي شود. اما بهترين نوع کاشت همين نوع کاشت ناخن پودری مي باشد.

3- کاشت ناخن ژله ای

کاشت ژل تفاوت چنداني با پودري ندارد و تنها تفاوت آن مواد مصرفي در آن است. مواد ژل به صورت آماده خريداري مي شود و بعد از مواد ضد قارچ روي ناخن مي گذارند و ناخن را در دستگاه يووي قرار مي دهند تا خشك شود.

4-کاشت ناخن با فرمر

فرمر چیست؟ وسیله ای است با جنس کاغذی که بر روی ناخن شما نصب می شود و به ناخن کار اجازه میدهد مواد را بر روی آن قرار داده و به ناخن شما طرح و شکل جدیدی بدهد. بر روی فرمر ها ابعاد و اندازه های متفاوتی نیز مشخص شده است که باعث میشود تا ناخن کار با توجه به سلیقه شما اندازه ناخن هایتان را به راحتی تعیین کند. در این روش هم از ژل های زیبا و هم از پودر های رنگی مختلف می توان استفاده کرد.

5- کاشت ناخن بیبی بومر

روش کاشت ناخن بیبی بومر، که در بین بانوان خوش سلیقه ایرانی محبوبیت بسیار زیادی دارد. این روش مانند طراحی فرنچ فرانسوی میباشد ولی در بیبی بومر سر سفید ناخن هایتان با بستر ناخن که به رنگ های صورتی یا گلبهی است، ترکیب می شود. از آن جایی که در این نوع خاص از کاشت ناخن، انتهای آن به رنگ خود ناخن تبدیل میشود و باعث میشود با شد ناخن ها، طراحی بیبی بومر ناخن زیبایی خود را از دست نداده و بسیار طبیعی تر به نظر می رسد. نتیجه ای که به دست می آید، از هر نوع  کاشت ناخن دیگری قطعا زیباتر است.

کاشت ناخن کوتاه

کاشت ناخن کوتاه هلویی

یکی از بهترین گزینه های کاشت ناخن کوتاه استفاده از مدل هلویی که در آن از رنگ های طبیعی استفاده میشود و بانوان بسیار از ان استفاده میکنند.کاشت ناخن هلویی بسیار ساده است و برای سلیقه های ساده کاربرد دارد که به دنبال تمیزی و مرتب بودن ناخن ها هستند. استفاده از مواد هلویی برای کسانی که ناخن کوتاه دارند، باعث پوشاندن کامل صدف ناخن شده  و زیبایی ناخن را دو چندان میکند.

کاشت ناخن هلویی را میتوانید در منزل نیز انجام دهید ولی اگر لوازم و وسایل آن را ندارید بهتر است از یک ناخنکار در آرایشگاه کمک بگیرید.

مراحل کاشت ناخن

انجام کاشت ناخن در صورت عدم آموزش مي تواند خطر آفرين باشد. پس براي انجام کاشت ناخن ابتدا نياز به آموزش و بررسي تمام مراحل انجام آن را داريد. اگر حوصله به خرج بدهيد و مراقب باشيد مي توانيد مانند يك فرد حرفه اي براي کاشت ناخن اقدام كنيد. تنها وسايل مورد نياز براي کاشت ناخن چند مواد و لوازم ناخن مصنوعي از فروشگاه مي باشد.

  1. خريد لوازم کاشت ناخن
  2. آماده سازي پودر کاشت
  3. زيرسازی
  4. استفاده از پرايمر ناخن
  5. چسباندن ناخن
  6. تهيه ژل یا پودر ناخن
  7. مرحله آخر کاشت ناخن

 2  کاشت ناخن با ژل

کاشت ناخن با ژل به علت نداشتن بو از جمله کاشت های پرطرفدار می باشد. در این نوع کاشت ناخن شما می توانید از انواع ژل که به صورت پلی ژل و ژل کاسه ای می باشد استفاده کنید. لمینیت ناخن هم می تواند زیر مجموعه ای از کاشت ناخن ژل محسوب شود.

کاشت ناخن با پلی ژل

پلی ژل نوعی از ژل است که در رنگ های مختلف (کریستالی-هلویی-نود-سفید-صورتی و…) در بازار یافت می شود. در کاشت ناخن با پلی ژل از فرمر، تیپ و قالب کاشت ناخن استفاده می شود.

ابزارهای لازم

برای این کاشت به ابزار مخصوص کاشت ناخن نیاز است که شامل موارد زیر می باشد:

  • قلم مخصوص ژل
  • پلی ژل در رنگ دلخواه
  • کلینزر و الکل
  • بیس ژل و تاپ کات شاین ژل
  • دستگاه uv
  • پد مخصوص کلینزر
  • سوهان ناخن
  • کاردک مخصوص جدا کردن ژل

مراحل انجام کاشت ناخن با پلی ژل

  • زیر سازی کاشت که شامل مانیکور ناخن و سوهان کشی سطح ناخن است را انجام می دهید.

زيرسازی

تميز كردن ناخن و كوتاه كردن آنها براي يك کاشت موفق بسيار مهم است. مي توان براي مرتب سازي ناخن ها از سوهان ناخن استفاده كرد. قطر ناخن ها را بايد چند ميلي متر كمتر كرد. براي انجام اينكار بايد از سوهان برقي استفاده كنيد.

  • در صورت نیاز به تیپ گذاری یا استفاده از فرمر این مرحله را طبق اصول انجام می دهید.
  • سطح ناخن را با پد مخصوص و کلینزر تمیز می کنید که هیچگونه چربی روی سطح ناخن نباشد.

سوهان كشي ناخن ها: از يك سوهان برقي ناخن استفاده كنيد تا سطح ناخن كمي زبر و خشن شوند و از حالت براقي دربيايند. اين سطوح زبر و سوهان شده يك وضعيت بهتري را براي کاشت ناخن ايجاد مي كنند.

سوهان کشی

جدا كردن ناخن از كوتيكول: براي اينكه ناخن هاي مصنوعي بهتر بچسبند بايد اطراف كوتيكول ناخن را به عقب فشار داده تا حالت قوس مانند ايجاد شود. بعد بتوان ناخن را از كوتيكول دور و جدا كرد. استفاده از يك ابزار چوبي براي انجام اين كار مناسب تر خواهد بود.يك راه ساده تر براي جدا كردن پوست ناخن از كوتيكول اين است كه ناخن ها خيس باشند. قبل از استفاده بهتر است ناخن ها را چند دقيقه در آب گرم قرار دهيد تا راحت تر بتوانيد اين كار را انجام دهيد.

استفاده از پرايمر ناخن

اگر از پرايمر ناخن استفاده كنيد. پرايمر مي تواند رطوبت و چربي باقي مانده روي ناخن را بگيرد. اين مرحله کاشت ناخن بسيار مهم است چرا كه استفاده از پرايمر بايد خوب انجام بگيرد تا چسبندگي ناخن بهتر صورت بگيرد. ولي اگر روي ناخن ها رطوبت و چربي باقي بماند چسبندگي ناخن به خوبي انجام نمي گيرد.

پرایمر کاشت ناخن

شستشو با پنبه يا يك دستمال كاغذي آغشته به استون: سطح ناخن را با يك دستمال كاغذي يا پنبه آغشته به استون تميز كنيد.

پرايمرهاي ناخن اسيدي هستند: در استفاده از پرايمرهاي ناخن احتياط كنيد چرا كه پرايمرهاي ناخن حاوي اسيد هستند و ممكن است باعث سوختگي پوست شوند.

  • از ضد قارچ بر روی سطح ناخن استفاده می کنید.
  • بیس کات ژل را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید.
  • مقدار مورد نیاز از پلی ژل را با کاردک مخصوص برداشته و روی سطح ناخن قرار می دهید.
  • با استفاده از قلم مخصوص که آغشته به کلینزر است (در صورت نبودن کلینزر از الکل استفاده می کنید) مواد را روی سطح ناخن به صورت یک دست و حرکت صحیح قلم پخش می کنید.توجه داشته باشید که قلم نباید خیلی خیس باشد.
  • پس از ایجاد سطح و فرم مناسب ناخن را به مدت ۲ دقیقه داخل دستگاه UV و پس از خارج کردن ناخن با پد آغشته به کلینزر رو سطح ناخن می کشید تا چسبندگی آن برطرف شود.
  • در صورت نیاز به دورگیری ناخن این کار را انجام می دهید و با سوهان دستی فرم دلخواه را را به ناخن می دهید. سطح ناخن را با سوهان برقی یا دستی کاملا صاف می کنید.
  • مرحله آخر تاپ کات شاین ژل می باشد. تاپ کات را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید.

کاشت ناخن با ژل کاسه ای

مراحل کاشت ناخن با ژل کاسه ای یا ژل بیلدر مانند مراحل کاشت ناخن با پلی ژل می باشد. تنها تفاوت در مراحل مواد گذاری می باشد. ژل کاسه ای حالت شل تر و کشسانی تری از پلی ژل دارد که این امر باعث می شود مواد گذاری متفاوت و سخت تر باشد. در این کاشت برای بلند کردن قد ناخن می توان از تیپ های جدید که تیپ های فیبری نامیده می شود استفاده کرد.حرکات قلم در مواد گذاری این نوع کاشت ناخن بسیار مهم می باشد.

نکات مهم

  • استفاده از مواد ضد قارچ در همه متد های کاشت ناخن ضروری می باشد.
  • دورگیری و برداشتن کوتیکول ها باید با دقت بالایی انجام شود تا از تشکیل حباب هوا و بلند شدن مواد در انتهای ناخن جلوگیری شود.
  • دقت کنید صدف ناخن عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد.
  • قبل از انجام کاشت ناخن ژل بررسی کنید که بستر ناخن برای این کار مناسب باشد.
  • این نوع کاشت ناخن نیاز به سوهان کشی زیاد ندارد و اگر با تکنیک کاشت ناخن قالبی انجام شود زمان مواد گذاری هم کوتاه تر خواهد بود.

 3 لمینت ناخن چیست؟

آیا تا بحال به این فکر کرده اید که فرم ناخن هایتان را دوست ندارید یا فرم ناخن هایتان باعث اذیت شدنتان می شود، لمینت کردن یا همان کاور ناخن عملی است برای زیبا کردن ناخن ها و جلوگیری از صدمه دیدن آن‌ها، همچنین کاور کردن ناخن، به شما کمک می‌کند ناخن‌های طبیعی خود را به مدت طولانی، بلند و زیبا نگه دارید؛ زیرا مواد کاور ناخن، بر روی صدف طبیعی ناخن، کار می‌شود و از شکستن آن‌ها، جلوگیری می‌کند و جایگزین خوبی به عنوان کاشت محسوب می شود.لمينت ناخن يك روش جديد و يك گزينه عالي براي مقاوم سازي ناخن طبيعي مي باشد.در عين حال كه ظاهر ناخن بسيار طبيعي و زيباست.به دليل سبُك بودن و قابليت انعطاف پذيري و ارتجاعي ،امكان آسيب رسيدن به صدف ناخن خيلي به مراتب كمتر از كاشت پودر مي باشد.

در کل لمینت باعث می شود که ناخن ضخیم تر و مستحکمتر شود. از شکسته شدن ناخن و ریشه شده سر ناخن جلوگیری می کند.

لمینت یا کاورکردن ناخن به چه کسانی توصیه می‌شود؟

ناخن‌ها از لایه‌های پروتئینی به نام کراتین تشکیل شده‌اند که از ناحیه پایه ناخن زیر کوتیکول، رشد می‌کنند. ناخن‌های سالم، صاف و یکدست با شیارهای طبیعی هستند. همچنین رنگ آن‌ها یکنواخت و بدون نقطه و تغییر رنگ است. گاهی اوقات در ناخن‌ها به دلیل آسیب یا ضربه ترک‌، ناهمواری و یا خطوط و نقاطی ایجاد می‌شود. اگر شما هم صدف ناخن‌هایتان دارای پستی و بلندی بوده و حالت زیبایی ندارد، برای بر طرف کردن این مشکل، می‌توانید کاور ناخن را امتحان کنید، همینطور اگر از عوارض کاشت ناخن خسته شده اید یا به مواد لیکویید که در موقع کاشت استفاده می شود حساسیت دارید می توانید از کاور ناخن برای تقویت ناخن هایتان استفاده کنید.

تفاوت لمینت ناخن با کاشت ناخن چیست؟

در کاشت ناخن، ناخن ها بعد از سوهان کشی مفصل و نازک کردن بستر ناخن، با استفاده از مواد کاشت ناخن، قد ناخن ها بلند می شود و سپس مواد کاشت با ضخامت زیاد روی ناخن کار میشه که باعث میشه تا ناخن ها کمی ضخیم تر و قوس دار تر از حالت طبیعی دیده شوند. اما در لمینت و کاور ناخن، مواد به صورت لایه ای نازک روی خود ناخن کار میشه تا هم از ناخن طبیعی محافظت بشه و هم یک قوس طبیعی و زیبایی برای ناخن ها ایجاد میکنه. این روش نسبت به کاشت ناخن خیلی طبیعی تر از آب درمیاد و برای کسایی که ضخامت کاشت ناخن رو دوست ندارن یا باهاش راحت نیستن، خیلی مناسبه.

مواد لمینت ناخن چیست؟

مایع ضد قارچ

پرایمر مخصوص ناخن

بیس ژل یا ژل پایه

مواد مخصوص لمینت ناخن – ژل فایبر گلاس مخصوص لمینت ناخن

دستگاه UV

وسایل مخصوص مانیکور و پدیکور ناخن

سوهان برقی

پد الکلی

مراحل انجام لمینت ناخن

لمینت کردن ناخن ها برای افرادی که دارای ناخن ها یک شکل و یک دست بوده و فرم ناخن هایشان را دوست دارند، یکی از گزینه های عالی خواهد بود. در این روش هیچ تغییری در شکل و اندازه ناخن ها ایجاد نمیشه و فقط با استفاده از مواد مخصوص، استحکام ناخن ها بیشتر شده و زیبایی و درخشش بیشتری برای ناخن ها ایجاد خواهد شد.

  1. برای شروع کار ابتدا باید دستها و ناخن هاتون رو به خوبی تمیز کنید تا هیچ آلودگی و چربی روی ناخن ها نباشه. با استفاده از ابزار عقب زدن، پوست و گوشت انتهای ناخن رو کمی به سمت عقب فشار دهید تا فرم ناخن ها بهتر دیده شود.
  1. در مرحله بعدی باید سطح روی ناخن رو خیلی آهسته با سوهان برقی کمی سوهان کشی کنید تا سطح براق روی ناخن از بین رود. در این مرحله بهتره که پوست های اضافی اطراف و دور ناخن رو هم برش بزنید تا اطراف ناخن صاف و یکدست بشه.
  1. حالا با استفاده از ابزارهای سوهان کشی دستی، تمام قسمتهای ناخن رو سوهان کشی کنید تا شکل و اندازه تمام ناخن های یکدست شده و فرم خوبی پیدا کنند. این فرم ناخن بنا به نظر شما میتونه گرد، مربعی یا بیضی باشه. 
  1. بعد از سوهان کشی ناخن، تمام پودرهای اضافه بر روی دست و ناخن ها باید با استفاده از برس مخصوص از روی ناخن ها پاک شوند. حالا باید بر روی تمام قسمتهای ناخن مایع ضد قارچ بزنید و بعد از خشک شدن ضد قارچ، پرایمر بزنید. این پرایمر کمک میکنه تا مواد لمینت ناخن خیلی بهتر روی ناخن بچسبند. معمولا پرایمری که برای لمینت ناخن مورد استفاده قرار می گیره از نوع غیر اسیدی هست.
  1. در مرحله بعدی باید بر روی تمام ناخن ها یک لایه بیس ژل بزنید. نکته ای که در این مرحله باید به اون توجه داشته باشید این هست که بیس ژل باید فاصله خیلی کمی از گوشت اطراف ناخن داشته باشه. زیرا اگر بیس ژل روی گوشت و پوست ناخن زده بشه، باعث هوا کشیدن لمینت ناخن خواهد شد. بعد از اینکه بر روی تمام ناخن ها بیس ژل زده شد، باید ناخن ها رو به مدت 60 ثانیه در دستگاه یو وی قرار بدید تا این ژل به خوبی خشک بشه.
  1. در این مرحله، ژل مخصوص لمینت ناخن که با نام ژل فایبرگلاس نیز شناخته شده است، بر روی ناخنها زده می شود. ژل مخصوص لمینت باید حداقل 3 تا 5 لایه بر روی ناخن ها زده بشه تا ضخامت مورد نظر رو برای ناخن ها ایجاد کنه. بهتره ابتدا یک لایه نازک از ژل لمینت رو بر روی ناخن ها بزنید و سپس ناخن ها رو درون دستگاه UV قرار بدید تا این ژل خشک بشه. سپس لایه دوم از ژل لمینت رو بر روی ناخن ها زده و دوباره درون دستگاه یو وی قرار دهید. این مراحل رو به همین ترتیب تکرار کنید تا ضخامت لمینت ناخن به حد مورد نظر برسد.
  1. در مرحله آخر، ممکن هست که لایه لمینت ناخن حالت چسبنده داشته باشه در این مرحله یک پد الکلی خیلی محکم روی ناخن ها کشیده می شود، تا حالت چسبندگی روی ناخن ها از بین رفته و یک لایه براق روی ناخن ها دیده شود. بعد از این مرحله میتونید متناسب با سلیقه خودتون یک لایه لاک ژل با رنگ مورد نظر، بر روی ناخنها بزنید و در دستگاه یو وی خشک کنید. البته برای این مرحله میتونید از لاک ناخن معمولی و هر طرح و دیزاینی که تمایل داشته باشید نیز بر روی ناخن ها استفاده کنید.

نکته:   برای انجام لمینت ناخن به بهترین شکل ممکن، لازم هست به یک ناخن کار حرفه ای و متخصص در این کار مراجعه کنید تا با دقت و ظرافت خیلی خوبی این کار رو انجام بده و در اخر از نتیجه کار راضی باشید.

چه کسانی نباید از کاشت و کاور ناخن استفاده کنند؟

افرادی که مبتلا به بیماری‌های عفونی و قارچی هستند نباید از کاشت یا کاور کردن ناخن استفاده کنند، زیرا استفاده از روش‌های کاشت ناخن  و کاور ناخن، باعث می‌شود، پیشرفت بیماری از چشم افراد پنهان بماند.همچنین به افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و مستعد بیماری‌های عفونی هستند نیز کاور یا کاشت ناخن توصیه نمی‌شود، زیرا در صورت انتخاب ناخن‌کاری که از مواد استاندارد استفاده نکند، ریسک ابتلا به بیماری‌های عفونی بالا می‌رود.

لمینت ناخن، زیبایی خاصی به ناخن‌ها می‌دهد، اما مانند سایر روش‌های زیبایی، استفاده طولانی‌مدت از آن عوارضی هم به دنبال دارد. بنابراین توصیه می‌شود به صورت مدام از این روش و سایر روش‌های زیبایی ناخن استفاده نکنید؛ چراکه در طولانی‌مدت باعث ایجاد عفونت‌های قارچی و فساد و فرسودگی ناخن می‌شوند. پس هرچند وقت یکبار به ناخن‌هایتان استراحت داده و تغذیه مناسب برای تقویت ناخن‌ها و استحکام آن‌ها را در اولویت قرار دهید و به خوبی از ناخن‌هایتان در برابر آسیب‌های محیطی و شیمیایی مراقبت کنید.

 

ژلیش ناخن چیست؛ همه چیز درباره‌ی مراحل، دوام و مزایای لاک ژلیش

ترندهای جدید را می‌توان در هر بخشی از زندگی پیدا کرد. یکی از این ترندهای روز در زمینه زیبایی، استفاده از ژلیش ناخن طبیعی است که به دلیل مزایای مختلفی که دارد در بین خانم‌ها بسیار محبوب شده است و در بسیاری از سالن‌های آرایشی و آرایشگاه‌ها از پرطرفدارترین و شلوغ‌ترین قسمت‌هایی است که حتماً باید از چند روز قبل، روز مراجعه خود را با آرایشگاه چک کنید تا وقتی را برای شما تنظیم کند. بهتر است قبل از هر اقدامی بدانید که ژلیش ناخن چیست و چه تفاوتی با لاک معمولی دارد؟

قبل از هر چیزی باید بدانید که ژلیش ناخن یا همان لاک ژلیش با کاشت ناخن به روش ژل متفاوت است و این ژلیش ناخن تنها برای طراحی ناخن و استفاده از رنگ‌های مختلف برای زیباتر کردن ظاهر ناخن استفاده می‌شود و تغییری در فرم یا بلندی ناخن شما ایجاد نمی‌کند. در واقع این همان ژلیش ناخن طبیعی است.

ژلیش ناخن چگونه است؟

لاک ژلیش ناخن در واقع یک ژل رقیق و مایع است که در بطری‌های کوچکی مانند لاک تولید می‌شود. نحوه استفاده از ژلیش ناخن درست مانند لاک معمولی است و با کمک فرچه کوچکی که در سر بطری قرار دارد، ژلیش را روی ناخن می‌کشند. یکی از مزیت‌های ژلیش ناخن این است که به سرعت خشک نمی‌شود و نیازی نیست با سرعت هرچه تمام لاک را به نحوی روی ناخن پخش کنید تا اثر فرچه روی لاک باقی نماند!

مراحل ژلیش ناخن

نحوه ژلیش ناخن این گونه است که بعد از آنکه ژلیش مورد نظر را کاملاً روی همه ناخن‌ها زدید، باید دست خود را برای مدت ۱۵-۶۰ ثانیه در دستگاه ژلیش ناخن یعنی زیر لامپ LED قرار دهید. همچنین می‌توان از لامپ UV یا همان ماورای بنفش هم برای یک یا چند دقیقه استفاده کنید. زمان ذکر شده برای استفاده از لامپ‌ها با توجه به نوع لامپ و یا برند خود لاک‌ها متغیر است. لاک ژلیش در اثر حرارت و واکنش‌هایی که ایجاد می‌شود از حالت مایع به جامد تبدیل می‌شود و خودش را می‌گیرد. آنچه در مورد لاک ژلیش در این مرحله مهم است، این است که این لاک باید به خوبی و در زمان تعیین شده خشک شود، حتی در برخی مواقع اگر احساس شود که لاک کاملاً خشک نشده، باید مجدد در زیر نور لامپ قرار گیرد. چون هیچ روش دیگری به غیر از این لامپ‌های مخصوص قادر نیست که ژلیش ناخن را خشک کند. ژلیش ناخن پا هم به همین روش انجام می‌شود.

شاید تصور کنید که همه ما برای فرار از آسیب اشعه ماورای بنفش خورشید خودمان را با استفاده از ضد آفتاب‌ها محافظت می‌کنیم و این اشعه برای لاک ناخن چطور نمی‌تواند مضر باشد؟ حق با شماست، این نور بنفش رنگ برای سلامت بدن مضر است و به همین دلیل است که تکنولوژی جدید در تولید محصولات آرایشی به سمتی پیش رفته است که می‌توان لاک ژلیش را در زیر نور LED هم خشک کرد. این نور آسیب‌رسان نیست و ضرری برای سلامتی هم ندارد. در بسیاری از سالن‌های آرایشی هم از لامپ ال ای دی استفاده می‌شود.

تفاوت ژلیش ناخن با لاک معمولی درست در همین‌جاست. لاک ژلیش مانند لاک معمولی در معرض هوا خشک نمی‌شود و بعد از قرار گرفتن زیر نور لامپ مخصوص است که به حالت جامد در می‌آید. بعد از آنکه در زمان تعیین شده ناخن‌های خود را ریز نور لامپ LED یا UV قرار دادید، لاک سفت می‌شود. اگر حس می‌کنید که باید یک لایه دیگر هم از لاک ژلیش روی ناخن خود استفاده کنید، مجدد باید بعد از هر لایه، ناخن‌ها را در معرض نور لامپ قرار دهید تا خشک شود. حتی در مرحله نهایی که می‌خواهید تاپ کوت یا همان پوشش آخر لاک را روی ناخن بزنید، لاک براق‌کننده هم باید مجدد زیر نور لامپ قرار گیرد. تاپ کوت برای محکم‌کاری و حفاظت از لاک اصلی به عنوان پوشش نهایی روی ناخن به کار می‌رود که می‌تواند براق و یا مات باشد.

باید به شما مژده دهیم که ژلیش ناخن برای ناخن‌های طبیعی شما ضرری ندارد. البته که برخی از گزارش‌های آسیب به ناخن بعد از استفاده از ژلیش ناخن به گوش رسیده است ولی این آسیب‌ها به دلیل ماهیت خود ژلیش نیست، بلکه نحوه پاک کردن آن است که ممکن است به ناخن طبیعی شما آسیب زده باشد. اگر برای پاک کردن ژلیش ناخن مراحل با دقت انجام گرفته باشد و از مواد مرغوب و سالم به عنوان پاک‌کننده استفاده شود، هیچ آسیبی به ناخن‌های شما نمی‌رسد.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که استفاده از ژلیش ناخن مانع از نفس کشیدن ناخن می‌شود. ولی حقیقت این است که ناخن در واقع از قسمت‌های مرده بدن محسوب می‌شود که نیاز به نفس کشیدن ندارد!

اگر بعد از پاک کردن ژلیش احساس کردید که بافت ناخنتان کمی آسیب دیده، از کرم یا روغن‌های مخصوص ترمیم و تقویت ناخن استفاده کنید. در زمان مانیکور کردن کوتیکول ناخن که همان لایه پوستی کنار ناخن است را جدا نکنید، چون می‌تواند باعث عفونت شود.

هزینه ژلیش ناخن در سالن‌های آرایشگاهی متفاوت است. با توجه به منطقه مورد نظر در شهر و همچنین برند و وسایل مورد استفاده این هزینه می‌تواند از ۴۰-۱۲۰ هزار تومان متغیر باشد. قطعاً زمانی که از مواد دیگری برای طراحی ناخن استفاده کنید و یا روی هر ناخن بخواهید طرحی متفاوت داشته باشید، این هزینه بیشتر می‌شود. برای مثال هزینه لاک کروم که به شکل پوششی فلزی به نظر می‌رسد، به ازای استفاده در هر ناخن محاسبه می‌شود.

البته اگر شما ترجیح می‌دهید که برای هزینه ژلیش ناخن، میزان کمتری را در نظر بگیرید، بهتر است که با خرید کیت مخصوص ژلیش ناخن در خانه را با دستان خودتان انجام دهید. درست است که برای خرید این مجموعه باید هزینه بیشتری را متقبل شوید، ولی اگر کمی آینده‌نگری کنید، می‌بینید که با توجه به هزینه‌های آتی برای هر بار رفتن به آرایشگاه، این روش مقرون به صرفه‌تر است. برای خرید ژلیش ناخن باید به مراکز مخصوص فروش لوازم آرایشی مراجعه کنید.

ژلیش ناخن چقدر دوام دارد؟

به طور قطعی نمی‌توانیم بگوییم که دقیقاً ژلیش ناخن تا چه مدتی به صورت سالم روی ناخن باقی می‌ماند چون با توجه به تخصص ناخن کار یا برند وسایل آنها، این زمان متغیر است ولی به صورت میانگین می‌توانید زمان یک تا سه هفته را برای لاک ژلیش در نظر بگیرید. ژلیش ناخن با استون و لاک پاک‌کن پاک نمی‌شود و برای پاک کردن آن باید روشی تخصصی‌تر را پیش بگیرید که در بسیاری از مواقع هم در آرایشگاه یا سالن ناخن انجام می‌شود. زمانی که برای دوام لاک ژلیش گفته شد، مدت زمانی است که ژلیش ناخن سالم، بدون لب‌پریدگی، بدون ترک و سیاه شدن در نظر گرفته می‌شود. در غیر این صورت اگر بعد از یک ماه هم برای پاک کردن آن اقدام نکنید، ژلیش با شکلی نه چندان شبیه به ظاهر اولیه‌اش روی ناخن باقی می‌ماند. خصوصاً اینکه در این مدت زمان باید قسمت جدید و رشد یافته ناخن طبیعی خودتان به شکل هلالی را هم در انتهای صدف ناخن، به ظاهرشان اضافه کنید. به هیچ وجه سعی نکنید لایه‌های خراب شده ژلیش را با دست به شکل نواری از روی ناخن بکنید، چون به بافت ناخن خود آسیب می‌زنید. پس سریع برای ترمیم ژلیش ناخن اقدام کنید.

مزیت‌های ژلیش ناخن چیست؟

به غیر از ظاهر همیشه آراسته و سالم لاک ناخن، دلایل دیگری هم وجود دارد که نشان می‌دهد چرا بسیاری از خانم‌ها برای زیبایی ناخن‌های خود به سراغ ژلیش ناخن می‌روند:

  • ژلیش ناخن سریع خشک می‌شود. خودتان خوب می‌دانید که مدت زمانی که برای خشک شدن لاک ناخن باید بنشینید و دستان خود را روی هوا نگه دارید تا ناخن به جایی اصابت نکند، چقدر آزاردهنده است! البته که بعد از این مدت هم تا زمان نیم تا حتی یک ساعت باید مراقب باشید که جسم سخت و تیزی به ناخن برخورد نکند و یا لاک به جایی کشیده نشود که قطعاً همه زحمت‌هایتان به باد می‌رود! لاک ژلیش بعد از مدت زمان کوتاه حدود یک دقیقه‌ای که در زیر نور لامپ مخصوص قرار می‌گیرد، کاملاً خشک می‌شود و دیگر نگرانی برای خراب شدن آن وجود ندارد.
  • برای افرادی که عادت به جویدن ناخن‌ها دارند، استفاده از لاک ژلیش روشی است که باعث می‌شود عادت خود را ترک کنند.
  • زمانی که از لاک معمولی استفاده می‌کنید، کار کردن مداوم و ساییدگی با وسایل به ظاهر اولیه آنها خدشه وارد می‌کند. زمانی که ظرف می‌شویید یا دستان خود را در معرض دمای بالا مانند آب گرم قرار می‌دهید، لاک ناخن از ابتدا یا انتهای صدف شروع به محو شدن می‌کند و شفافیت خود را از دست می‌دهند. ولی ژلیش ناخن در برابر این تغییرات مقاوم است.
  • در زندگی عادی و فعالیت‌های روزمره، ژلیش ناخن لب پر نمی‌شود و ترک هم نمی‌خورد. اگر عادت به فعالیت‌های زیاد با دستان خود دارید و یا کار هنری و سختی انجام می‌دهید، ژلیش ناخن طبیعتاً بیشتر از لاک معمولی روی دستان شما دوام می‌آورد.
  • اگر می‌خواهید به سفرهای چند روزه بروید، دیگر نگران پاک شدن لاک ناخن نباشید و نیازی نیست به دنبال پیدا کردن زمانی برای ترمیم لاک خراب شده خود بگردید. ژلیش ناخن بدون تغییر می‌تواند سفر شما را تضمین کند.
  • استفاده از ژلیش ناخن برای افرادی که روزانه با مواد شیمیایی، الکل، استون و مانند آنها سر و کار دارند و خصوصاً برای خود کسانی که کار ناخن انجام می‌دهند، بسیار مناسب است و آسیبی به زیبایی ناخن‌های آنها نمی‌زند.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.